Velkommen
Er du i job, på barsel, på orlov eller måske ledig, så er det her du skal lande, når du er maler. Vi tager som fagforbund hånd om dine problemer og spørgsmål - vi er til for dig og din hverdag.
Bliv medlemBilledserier
Hent Adobe Flash player
Bestyrelsen 2016-2017
Bestyrelsen for Malernes Fagforening Midtjylland har behandlet overenskomsterne for bygningsmalere, skilteteknikere og vognmalere Bestyrelsen anbefaler et Nej til OK17 for bygningsmalerne og skilteteknikere Bestyrelsen anbefaler et JA til OK17 for vognmalere Selvfølgelig er det op til dig at bestemme hvor du vil sætte dit kryds. Det vigtigste er, at du deltager i demokratiet og stemmer.
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Bygningsmaler


Hvad er en bygningsmaler.


Bygningsmaler uddannes i en af landets mange bygningsmalervirksomheder med mellemliggende skoleophold.

Bygningsmalerens arbejder både inden- og udendørs. Opgaverne knytter sig både til nybygning og renovering af de fleste bygningsdele f.eks. loft, vægge, facadepartier og træværk.

Bygningsmalerens færdige arbejde fremstår ofte i smukke malede eller beklædte  flader, men dækker udover teknikkerne i slutbehandlingerne over et omfattende bundarbejde med afrensning og opbygning af emnerne der behandles.

Bygningsmaleren kan specialisere sig indenfor design, form og farver, renoveringsopgaver med ældre malerteknikker som f.eks. ådring, marmorering, forgyldning m.v. eller dekorationsmaling.

En bygningsmaler er kort sagt med til at forskønne hverdagen med farver.

Find yderligere oplysninger om en fremtidssikret uddannelse for dig der vil arbejde kreativt og praktisk indenfor bygge- og anlægsbranchen i hverdagen på Malerfagets faglige fællesudvalgs hjemmeside www.mffu.dk.

Find en praktikplads

Du kan få hjælp til at finde en ledig praktikplads på hjemmesiden www.praktikpladsen.dk under indgangen Bygge og anlæg. Her vil du kunne finde alle godkendt virksomheder, som du kan kontakte eller aflægge et besøg ligesom du vil kunne finde aktuelt ledige lærepladser.

Du vil kunne få yderligere hjælp til praktikpladssøgningen her hos os eller på en af de tre tekniske skoler i vores område.

De tekniske skoler

Silkeborg tekniske Skole
Kejlstrupvej 87
8600 Silkeborg
89 23 40 00
www.tss.dk

Holstebro tekniske Skole
Nørre Boulevard 25
7500 Holstebro
99 12 22 22
www.ucholstebro.dk

Syddansk Erhvervsskole
Boulevarden 36
7100 Vejle
76426251
www.sde.dk

Hvad er en malerlærling.

Læs om en elevs oplevelser her.

www.ug.dk
Forespørgsel
Her kan du tage kontakt til os
Malernes Fagforening Midtjylland  |   Borgergade 23A  |   8700  Horsens  |   +45 70101910  |   midtjylland@maler.dk