Velkommen
Er du i job, på barsel, på orlov eller måske ledig, så er det her du skal lande, når du er maler. Vi tager som fagforbund hånd om dine problemer og spørgsmål - vi er til for dig og din hverdag.
Bliv medlemMenu
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Bestyrelsen 2016-2017
Bestyrelsen for Malernes Fagforening Midtjylland har behandlet overenskomsterne for bygningsmalere, skilteteknikere og vognmalere Bestyrelsen anbefaler et Nej til OK17 for bygningsmalerne og skilteteknikere Bestyrelsen anbefaler et JA til OK17 for vognmalere Selvfølgelig er det op til dig at bestemme hvor du vil sætte dit kryds. Det vigtigste er, at du deltager i demokratiet og stemmer.
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Hvem, Hvad, Hvor og Hvornår


Hvem er vi.

Malernes Fagforening Midtjylland dækker geografisk områderne omkring Horsens, Vejle, Fredericia, Silkeborg, Holstebro samt Herning.

Fra Harboøre i nord vest til Fredericia i syd øst.

Hovedkontoret ligger i Horsens. Det er her telefonen ringer, når du har faglige spørgsmål som du ønsker besvaret.
Modtager du, eller har du spørgsmål angående ydelser i form af dagpenge, efterløn eller lign. fra A-kasse systemet, er det ligeledes herfra dine spørgsmål besvares.

På afdelings kontoret i Snejbjerg er der ligeledes fast personale til faglige spørgsmål samt a-kasse rådgivning.
Desuden er der her tilknyttet et opmåler kontor. Herfra udføres der opmåling for bygnings malerne i Holstebro samt Herning området. Er du malermester og ønsker en beregnings opgave udført, er der også mulighed for det.

I Silkeborg, Fredericia samt Vejle finder du satellit kontorer. Satellit kontorene fungere i det daglige som opmåler kontor for bygnings malerne i områderne. Herfra kan du som malermester også få lavet dine beregnings opgaver. Kontoret bliver også brugt af både den faglige afdeling samt af A-kassen. Er du ramt af ledighed, eller er du kommet i klemme og har brug for vores assistance, er der mulighed for at lave en aftale om at mødes på det kontor der passer dig bedst.

I Holstebro har du de samme muligheder for faglig samt A-kasse assistance som på satellit kontorene. Desværre har vi dog ikke et fastbemandet kontor i Holstebro. Istedet har vi muligheden for at benytte et kontor hos El Forbundet på Banetoften 54. El Forbundets faciliteter sikrer at du som medlem på Holstebro kanten ikke skal køre til Snejbjerg for eksempelvis at skulle til en samtale med A-kassen. Har du brug for en opmåler, kan du rette henvendelse til Snejbjerg kontoret.

Hvad dækker vi.

Vi forhandler dine løn og arbejdsforhold, arbejder med vedligeholdelse og sikring af fagenes uddannelser, sætter din sikkerhed og dit arbejdsmiljø på dagsordenen. Vi er ved din side hvis en ulykke, arbejdsløshed, eller sygdom opstår. Og vi sikrer dig en ordentlig løn gennem akkordsystemet.

Hvor holder vi til.

Hovedkontor:
Borgergade 23 A
8700 Horsens

Afdelingskontor:
Snejbjerg Hovedgade 56
7400 Herning

Satellitkontor:
Dansk Metal
Lyngbygade 28
8600 Silkeborg  

Satellitkontor:
FOA
Ved Anlæget 18 2. sal
7100 Vejle

Satellitkontor:
Høgevej 1
7000 Fredericia

Satellitkontor:
El Forbundet
Banetoften 54
7500 Holstebro

Hvornår har vi åbent.

Det vil altid være en god ide at ringe og aftale en tid med os når du får brug for vores hjælp. Både hvis du har et fagligt spørgsmål, men også i forbindelse med henvendelse til A-kassen. Så risikere du ikke at komme forgæves.
Telefon åbningstiderne står listet op herunder.

Telefon åbningstiderne er:
Mandag til torsdag: 8:00-16:00
Fredag: 8:00-12:00

Afdelingens telefonnummer er 70101910
Forespørgsel
Her kan du tage kontakt til os
Malernes Fagforening Midtjylland  |   Borgergade 23A  |   8700  Horsens  |   +45 70101910  |   midtjylland@maler.dk