Velkommen
Er du i job, på barsel, på orlov eller måske ledig, så er det her du skal lande, når du er maler. Vi tager som fagforbund hånd om dine problemer og spørgsmål - vi er til for dig og din hverdag.
Bliv medlemBilledserier
Hent Adobe Flash player
Bestyrelsen 2016-2017
Bestyrelsen for Malernes Fagforening Midtjylland har behandlet overenskomsterne for bygningsmalere, skilteteknikere og vognmalere Bestyrelsen anbefaler et Nej til OK17 for bygningsmalerne og skilteteknikere Bestyrelsen anbefaler et JA til OK17 for vognmalere Selvfølgelig er det op til dig at bestemme hvor du vil sætte dit kryds. Det vigtigste er, at du deltager i demokratiet og stemmer.
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Nyt om lediges ret til selvvalgt uddannelse

3. juni 2013
Folketinget vil inden udgangen af juni 2013 vedtage en lov, der ændrer reglerne for retten til 6 ugers selvvalgt uddannelse for ledige.

Dette betyder, at en ledig der bliver tilmeldt et uddannelsesforløb FØR 1. juli 2013 har ret til at påbegynde og fuldføre sin uddannelse under de eksisterende regler.

Efter den 1. juli 2013 har den ledige ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse efter 4 mdrs. ledighed - og ikke længere ved første ledighedsdag,
For ledige over 25 år skal uddannelsen skal være afsluttet før 9 mdrs. ledighed.
For ledige under 25 år skal uddannelsen være afsluttet indenfor 6 mdrs. ledighed.


Forespørgsel
Her kan du tage kontakt til os
Malernes Fagforening Midtjylland  |   Borgergade 23A  |   8700  Horsens  |   +45 70101910  |   midtjylland@maler.dk