Velkommen
Er du i job, på barsel, på orlov eller måske ledig, så er det her du skal lande, når du er maler. Vi tager som fagforbund hånd om dine problemer og spørgsmål - vi er til for dig og din hverdag.
Bliv medlemMenu
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Bestyrelsen 2016-2017
Bestyrelsen for Malernes Fagforening Midtjylland har behandlet overenskomsterne for bygningsmalere, skilteteknikere og vognmalere Bestyrelsen anbefaler et Nej til OK17 for bygningsmalerne og skilteteknikere Bestyrelsen anbefaler et JA til OK17 for vognmalere Selvfølgelig er det op til dig at bestemme hvor du vil sætte dit kryds. Det vigtigste er, at du deltager i demokratiet og stemmer.
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Pension Danmark


Udnyt muligheden for at spare ekstra op til pension


Du kan vælge at indsætte dine penge for søgnehelligdage på din pensionsordning i PensionDanmark i 2011. Det giver dig mere at gøre godt med, når du går på pension. Deadline er den 30. november.

Pengene for søgnehelligdage er en god mulighed for at spare ekstra op til pension. Søgnehelligdagspengene udgør 6,75 pct. af din løn, som du kan vælge at indsætte helt eller delvist på din pensionsopsparing i 2011. Det kræver, at du senest den 30. november giver din arbejdsgiver besked om, at pengene skal indbetales til din pensionsordning. Indbetalingerne sker månedligt i 2011.

Derfor er det en god idé at lade pengene gå til ekstra pensionsopsparing

1: Ekstra indbetalinger kan være en fordel, hvis du er kommet lidt sent i gang med din pensionsopsparing.
2: Du sparer skat. Hvis du indbetaler til pension, får du fradragsret for indbetalingen.

Ekstra pensionsindbetaling: 1.000 kr. bliver til 70.000 kr

1.000 kr. i ekstra indbetaling hvert år bliver til ca. 70.000 kr. ekstra på pensionskontoen, hvis man starter som 25-årig. Men også for ældre medlemmer kan det være en god ide at udnytte muligheden for at indbetale ekstra.

Sådan indbetaler du ekstra til din pensionsopsparing

PensionDanmark sender et brev og et svarkort til dig, hvis det er relevant for dig at indbetale ekstra via søgnehelligdagsbetalingen. Du skal udfylde svarkortet og aflevere det til den lønansvarlige på din arbejdsplads.

Forespørgsel
Her kan du tage kontakt til os
Malernes Fagforening Midtjylland  |   Borgergade 23A  |   8700  Horsens  |   +45 70101910  |   midtjylland@maler.dk