Velkommen
Er du i job, på barsel, på orlov eller måske ledig, så er det her du skal lande, når du er maler. Vi tager som fagforbund hånd om dine problemer og spørgsmål - vi er til for dig og din hverdag.
Bliv medlemBilledserier
Hent Adobe Flash player
Bestyrelsen 2016-2017
Bestyrelsen for Malernes Fagforening Midtjylland har behandlet overenskomsterne for bygningsmalere, skilteteknikere og vognmalere Bestyrelsen anbefaler et Nej til OK17 for bygningsmalerne og skilteteknikere Bestyrelsen anbefaler et JA til OK17 for vognmalere Selvfølgelig er det op til dig at bestemme hvor du vil sætte dit kryds. Det vigtigste er, at du deltager i demokratiet og stemmer.
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Skiltetekniker


Hvad er en skiltetekniker

Efter den 1. januar 2007 forvandles skiltemaleren til skilteteknikeren. Ændringen indebærer ikke bar en ny bogstavkombination eller moderne titel, men dækker over en ændret uddannelse. Den ny uddannelse sikre en uddannelse der matcher branchens nye opgaver og muligheder.

Skilteteknikeren arbejder fortsat med skilte, men materialerne og emner der arbejdes på har med de ændrede produktionsmåder skabt hidtil uanede nye muligheder, som uddannelsen tager sigte på at uddanne fagets faguddannede i.

Maling og pensler er i overvejende grad blevet erstattet af anvendelse af digitale teknikker over design- og tegneprogrammer - inddragelse af nye digitale teknikker - print i store formater med efterfølgende montage på stort set alle kendte materialer.

Skilteteknikeren er fortsat med til at sætte farve på hverdagen, men i fremtiden vil begrænsningerne ikke være til at få øje på og er bestemt ikke begrænset til skilte i traditionel forstand.

Find yderligere oplysninger om en fremtidssikret uddannelse for dig der vil arbejde kreativt og praktisk med design i hverdagen på Malerfagets faglige fællesudvalgs hjemmeside www.mffu.dk.

Find en praktikplads

Du kan få hjælp til at finde en ledig praktikplads på hjemmesiden www.praktikpladsen.dk under indgangen Teknologi og kommunikation. Her vil du kunne finde alle godkendt virksomheder, som du kan kontakte eller aflægge et besøg ligesom du vil kunne finde aktuelt ledige lærepladser.

Du vil kunne få yderligere hjælp til praktikpladssøgningen her hos os eller på din tekniske skole.
Silkeborg tekniske Skole
Kejlstrupvej 87
8600 Silkeborg
89 23 40 00
www.tss.dk
Forespørgsel
Her kan du tage kontakt til os
Malernes Fagforening Midtjylland  |   Borgergade 23A  |   8700  Horsens  |   +45 70101910  |   midtjylland@maler.dk